ПРОДУКТИ
 

 

ПАРАПЛАНЕРИ и ЕКИПИРОВКА на apco aviation Ltd.

APCOAviation Ltd. е основана през 1982г. и е една от първите фирми производители на делта и парапланери. През 1986г. ушиват първия си парапланер. До наши дни фирмата е произвела над 40 модела парапланери, с които са поставени десетки рекорди -11 от тях Световни.

Разположена на 3200м2, APCO Aviation Ltd. притежава най-голямата фабрика за производство на парапланери, което дава на фирмата пълна независимост в производството и възможност за контрол на качеството.

APCO Aviation Ltd. е сред топ производителите не само на парапланери, а и на сбруи, спасителни парашути и аксесоари. Фирмата поддържа и голяма складова наличност на всякакви части за парапланери, сбруи и парашути.

През 1997г. Северин Акерски беше поканен на 3 месечна специализация във фабриката на APCO Aviation Ltd., което по-късно доведе до отваряне на ремонтна работилница за парапланери в Шумен - България.

Благодарение на дългогодишното ни сътрудничество, успяхме да договорим по-ниски цени за българския пазар. Ниските цени и качествените материали използвани от фирмата, прави APCO Aviation Ltd. желан партньор при избора на летателна екипировка.

ЦЕНИ 2020

APCO Aviation Ltd. произвежда:

- Парапланери за безмоторно летене;
- Парапланери за моторно летене;
- Спасителни парашути за всички видове парапланери и пара трайкове;
- Сбруи за свободно летящи и мото парапланери;
Аксесоари:
- за парапланери;
- за сбруи;
- за мотопарапланери;
- за спасителни парашути - парапланеризъм;
- за спасителни парашути - делтапланеризъм;
- торби и сакове;
- облекло;
- ОЕМ;
Резервни части:
- за парапланери;
- за сбруи;
- за парашути;
- разни.

За въпроси или офериране на продукти, може да ни потърсите на:
Тел. 054/ 982 113, GSM. 0899 300 280; E-mail: paragliding@dir.bg
Skype: severin-bg

| | | |